Verzending en Retour

Verzending

Wij leveren nationaal en internationaal. Voor verzendingen binnen België en Nederland werken wij met de meest efficiënte koerierdienst DPD om u zo snel mogelijk uw bestelling te bezorgen. Voor verzending kunt u kiezen voor een levering aan huis, levering op locatie of afhalen in de winkel te Prins Boudewijnlaan 120, Wilrijk. Na betaling wordt uw bestelling meteen klaargezet voor verzending. U ontvangt uw pakket dan doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen. Indien u wenst te betalen via overschrijving wordt uw pakket verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.

Als  verzendkosten hanteren we de standaardverzendkosten van DPD. Deze kan u hieronder vinden.

  • Belgie €5,00 tot max 31kg.
Goederen, te leveren in België, worden geleverd met DPD, onze interne leveringsdienst of externe koeriersdienst. Door deze vele mogelijkheden hebt u steeds de voordeligste verzendingskosten. Goederen die buiten België geleverd moeten worden, worden met koeriersdienst DPD geleverd. De voordeligste prijs wordt u aangeboden.

Retour

Producten die in de winkel in voorraad zijn, kunnen door ons worden teruggenomen zonder extra retourkosten, indien ze onbeschadigd, ongebruikt en in de originele (onbeschadigde) verpakking zitten. Producten die niet in voorraad zijn worden in sommige gevallen niet terug genomen. Als u twijfelt of wij een product terugnemen kan u ons dit vragen door contact op te nemen met ons via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Diepvriesproducten die worden besteld via onze website kunnen niet worden geleverd aan huis. Dit staat duidelijk vermeld bij de producten zelf. Wij betalen dan ook geen diepvriesproducten terug indien deze worden aangekocht voor levering. Uw producten zullen in onze winkel klaarliggen voor af te halen.

Deze producten nemen wij niet terug:

  • Alle soorten van voeding (vers vlees, diepvries, blik, …)
  • Harnassen 
  • Halsbanden
  • Tuigjes
  • Jasjes

Lees onze voorwaarden in verband met retour, klachten en garantie op onze Algemene Voorwaarden pagina.