Over Ons

Dierenwinkel in Wilrijk met enorm assortiment voor huisdieren

Historiek

Het concept Hondenbench begon in 2003 toen de kleine schattige bichon frisé pup, Cliff, geadopteerd werd door de familie. Destijds was het nog niet zo gebruikelijk als vandaag de dag om standaard een bench te gebruiken. Het was dan ook niet zo simpel om deze te vinden in België. Bovendien was er ook een enorm prijsverschil met de buurlanden. Zo was het dan ook niet verwonderlijk dat de bench aangeschaft werd in Nederland. De verschillen waren zo enorm dat hier het idee ontstond om ook in België betaalbare benches aan te bieden voor al de hondeneigenaars. Wat begon met 10 benches in een garage groeide uit tot de huidige 1500 benches in een magazijn!

Hondenbench Vandaag

Vandaag de dag is Hondenbench een gezellige dierenwinkel met een heel ruim assortiment! We hebben de meest uiteenlopende producten in onze rekken liggen. Honden, katten, knaagdieren en vogels; voor ieder wat wils! 

Wij hebben naast de bekende voedingsmerken zoals: Edgard Cooper, Darf Vol, Barking Heads, Prins, Farmfood, Canex, Jarco, Almo Nature, Eukanuba, Royal Canin, Hill’s Science Plan, … ook een enorm assortiment vers vlees voeding oftewel KVV. Enkele van onze KVV merken zijn: Carnibest,  Darf, Hunters Home, Tammenga en Duck. Ook hebben wij in onze rekken een deel natuurlijke brokvoeding van Orijen, Ziwipeak en Acana.

Ziet u door de bomen het bos niet meer met alle huidige dierverzorgingsproducten en voeding, vraag het aan ons! Wij helpen u met alle plezier verder en geven je het beste advies!

Kom gerust eens rustig rondsnuffelen. Uw viervoeter is uiteraard ook welkom in deze enorme snoepjeswinkel!

Schrijf je in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen!